Contents
Can a lower level site create content types?
Content types that are created at a lower-level site are not available to higher-level sites. To create site content types for a site, you must have Full Control for that site – by default, this means you must be in the Owners group.
What happens when you create a new content type?
The new site content type you create inherits all of the attributes of its parent site content type, such as its columns, workflows, and document templates. After you create the new site content type, you can make changes to it, such as adding or removing columns.
When is a site content type added to a library?
When a site content type is added to a list or library, it is called a list content type. List content types are children of the site content types from which they are created.
What happens when a content type inherits from a parent?
When you update all content types that inherit from a parent content type, all of the settings on the page are also updated for content types that are children of the one you are changing. This update overwrites any previous customizations to the list and site content types that inherit from the parent, unless they are marked as read-only.
How are content types defined on a website?
Site content types — Content types are first defined for a site in the Site Content Type Gallery. Content types that are defined at the site level are called site content types. Site content types are available for use in any subsite for which they have been defined.
What are all the possible values for HTTP ” content-type “?
In the Extended BNF notation of RFC 822, a Content-Type header field value is defined as follows: Content-Type := type “/” subtype *[“;” parameter] type := “application” / “audio” / “image” / “message” / “multipart” / “text” / “video” / x-token. x-token := < The two characters “X-” followed, with no intervening white space, by any token >.